Vistabel – botox

Det mest veldokumenterede og potente botulinum-toxin Type A

Vistabel – botox er et lægemiddel, som indeholder botulinum-toxin Type A. Dette Toxin kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. Vistabel – botox fortyndes meget kraftigt, injiceres derefter med en tynd steril nål under huden i de udvalgte små ansigtsmuskler. Det har den virkning, at rynker glattes ud.

Læs mere

Juvederm filler

Verdens mest populære og veldokumenterede HA-filler

Juvederm filler – er en non-permanent filler. Det er et af verdens mest populære og veldokumenterede brands inden for HA-fillers. Juvederm produceres i flere varianter med hver sin unikke formel. Valg af variant afhænger af hvilke områder, der skal behandles.

Læs mere

Juvederm Volite Fugtbooster

Giver huden en fornyet glathed, fugt og elasticitet

Juvederm Volite er en hudforskønnende og hydrerende behandling bestående af hyaluronsyre, som forekommer naturligt i hudens bindevæv. Hyaluronsyren vil blive blandet med vand i huden og dermed give fugt til huden, forbedre elasticiteten og fjerne fine linjer. Hyaluronfyldstoffet styrker kollagenproduktionen og forbedre generelt hudkvaliteten.

Læs mere

Diamantslibning

Inklusiv let kemisk peeling som giver et friskere og sundere udseende med en mere ensartet hud

Et vakuumsug renser huden effektiv i dybden, der skabes et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er tydeligt en renere hud med mindre porer og masser af glød.

Læs mere