Skinbooster

Restylane Vital Skinbooster

Den naturlige aldringsproces i huden er, at vi mister mængden af hyaluronsyre, de fleste vil opleve at få fine linjer og rynker og man kan føle at glansen er forsvundet og huden mangler sin oprindelige glow. Ønsker du at modvirke denne proces og ønsker dig at have en strålende hud med en flot glød, øget elasticitet og med en forbedret hudkvalitet, så er denne veldokumenterede Restylane Skinbooster noget for dig. Restylane Skinbooster er fremstillet af hyaluronsyre (HA) – det naturlige sukkerstof i huden og hyaluronsyres egenskab er at binde fugt, så huden ser frisk, glat og fyldig ud. Denne geniale skinbooster er anerkendt som det orginale injicerbare hyaluronsyre, der forbedre hudkvaliteten.
skinbooster-restylane
skinbooster-restylane

Hvorfor vil du vælge Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en fugt behandling og et kurforløb, der giver huden mere spændstighed og en fornyet glød her og nu. Ligeledes virker Restylane Skinbooster ved at reducere små fine linjer og rynker i huden, især på kinderne, halsen, rynkerne omkring mund samt dekolleté, hænder, knæ og albuer og på ar efter akne.

Før behandlingen

Inden behandling, skal vi se dig til en konsultation. Dette er et lovkrav jf. Sundhedsstyrelsens lovgivning. Her vil vi grundigt informerer dig mundtligt og du vi ligeledes modtage en skriftlig information om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på 2 dage, før du kan modtage din behandling. Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke modtage behandlingen. Det er også her vi planlægger dit kurførløb.

Juvederm Volite Skinbooster

Juvederm Volite er en fugtbooster, som giver huden en fornyet glathed, fugt og elasticitet. Juvederm Volite er en hudforskønnende og hydrerende behandling bestående af hyaluronsyre, som forekommer naturligt i hudens bindevæv. Hyaluronsyren vil blive blandet med vand i huden og dermed give fugt til huden, forbedre elasticiteten og fjerne fine linjer. Hyaluronfyldstoffet styrker kollagenproduktionen og forbedre generelt hudkvaliteten. Gelen indeholder også lidokain, som virker lokalbedøvende og vil dermed gøre behandlingen mere behagelig. Juvederm Volite er udviklet til æstetiske behandlinger i ansigtet, på hals, dekolletage og på hænder. Behandlingen må kun udføres af autoriseret og certificeret – speciallæge eller – sygeplejerske.
skinbooster-restylane

Hvorfor vil du vælge Juvederm Volite Skinbooster

Hudkvaliteten er forbundet med den indre vitalitet og sund livsstil. Søvn, sund kost og motion har betydning for en sund og smuk hud. Men en række ekstreme faktorer – forurening, vejrforhold og aircondition – svækker vores hud i forskelligt omfang. Fysiologiske faktorer såsom ældning og genetiske faktorer giver også hudbekymringer som ex. rynker, manglende elasticitet eller ru hud

Hvordan kan man forbedre hudkvaliteten

HA-filler består af vand og hyaluronsyre (HA), som er et sukkermolekyle, som findes naturligt i forskelligt væv hos mennesker og har tre vigtige egenskaber:
  • Fugtgivende. Hyaluronsyre har en høj vandbindende evne, der forbedrer fugtniveauet
  • Giver epidermis fylde. HA i dermis (underhud) giver fylde i de epidermale lag (overhud), og styrker den ekstracellulær matrix og bindevævsceller
  • Styrker kollagenproduktionen, Injektionsproceduren får bindevævscellerne til at omdanne sig til kollagen, hvilket styrker hudkvaliteten.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan der forekomme rektioner såsom let rødme, hævelse og ømhed. Dette kan vare i flere dage. I visse tilfælde kan man få blå mærker, som vil aftage i løbet af ca. 8 dage. Efter en Juvederm Volite behandlinger frarådes berøring af det behandlede område samt brug af make – up og andre cremer før 12 timer efter behandlingen samt hård fysisk anstrengelse i det første døgns tid. Udsæt ikke behandlet hud for direkte sollys/solarium i to uger efter behandlingen og undgå temperaturer under 0 grader

Holdbarhed

Det kræver kun én behandling og effekten holder i op til ni måneder