Kemisk peeling inkl. diamantslibning

Hvorfor vil du vælge en Kemisk peeling:

 • fordi huden får et forfriskende og mere naturligt udseende.
 • fordi kemisk peeling reducerer, fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud
 • fordi huden danner nye og friske hudceller. En nydannet hudcelle er i stand til at danne kollagen, som er afgørende for hudens spændstighed og elasticitet.

Hvad er Kemiske Peeling:

Kemisk peeling er en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden, så flere af hudens lag udskiftes, fornyes og strammes op. Den kemiske peeling som Klinik AYA anvender (pHformula MD), er en kendt syrebehandling til ansigtet og er kemisk fremstilling på en sådan måde, at overfladiske irritationer begrænses og cellefornyelse accelerer i flere lag på huden. Der arbejdes med 4 hudproblematikker: Aldring, akne, pigment og kronisk rødme.

Behandlingen er effektiv mod

 • fine overfladiske rynker
 • lette solskader
 • visse godartede pigment forandringer
 • grov hud
 • store porer
 • uren hud
 • visse ar, men dog ikke dybe.
 • peelinger er også være fugtgivende og hudopstrammende, og passer til alle hudtyper.
Der findes flere forskellige peelings midler så som AHA (frugtsyre), GHA (glycolsyre), Mælkesyre, BHA (salicylsyre). Der er ofte også, tilsat alkohol, vitaminer og antioxidanter.

Behandlingen:

Huden afrenses med EXFO cleanse og diamantslibes, hvorefter den affedtes og huden analyseres. Den kontrolleret og personligt tilpasset syre masseres ned i huden med en vatpind. Syren frigiver her protoner i forskellige lag i huden, i den tid de er i kontakt med huden. Denne behandling resulterer i acceleration i cellernes fornyelse og optimal regenerering af huden. Behandlingen afsluttes med at give huden ro og fugt med POST Recovery Cream og beskyttelse med U.V beskyttelse peeling-before-after

Efter behandlingen

Denne Kemiske peeling er udviklet til at levere optimale resultater på kort tid. De fleste reaktioner efter en behandling er helt normale og er: rødme, svie eller brændende fornemmelse, stramhed, let ”frosting”, afskalning/mild peeling, forbigående rødme. Det er derfor vigtigt, at bevare huden fugtet med evt. POST Recovery Cream, at undgå solens stråler og altid at anvende en solbeskytter med en høj faktor. 10 dage op til en behandling bør man undgå at udsætte huden for solens stråler, selvom der er brugt produkter med solfaktor. Vi anbefaler en serie af 2-6 behandlinger, med et interval på minimum 4-6 uger.

Bonus: Efter behandlingen får man større effekt af de ansigts produkter, man anvender, da de trænger bedre ned i huden. De tilhørende og komplimenterende cremer vi anbefaler, er ”stærke” og har en unik kemisk sammensætning af syrer, vitaminer og antioxidanter og er kun til salg via klinikker med lægelig tilknytning som Klinik AYA.

Resultat er et friskere og sundere udseende med en mere ensartet hud.