Juvederm – Filler

Alle kan se det, men ingen ved det.

Hvorfor vil du vælge filler behandlinger

I takt med at vi ældes, reduceres mængden af hyaluronsyre (HA) i huden. Ansigtet mister sin fylde, huden bliver tyndere, mindre elastisk og man kan få et mere træt og lidt sørgmodigt ansigtsudtryk. Hormoner, sol og røg er også faktorer, som kan føre til, at der udvikles fine linjer og rynker. Fakta er dog, at de fleste føler sig yngre end deres udseende afspejler. HA-filler kan hjælpe dig til at få denne balance ved til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder. Med mere volumen i læber (læbeforstørrelse), kinder, hage og under øjnene opnås et naturligt, friskere og yngre udseende. Ligeledes kan en behandling med HA – filler hjælpe til at få din hud til at se sundere og friskere ud. HA spiller en vigtig rolle for hudens vandbindende evne og gør huden strammere og fastere. HA – filler udfylder uønskede fine linjer og rynker og forbedrer konturerne i huden. Flere og flere kvinder og mænd får udført æstetiske behandlinger for at få et sundere og friskere udseende.
Få dit ansigt i harmoni og balance med din indre følelse af din alder. Med filler får du:
  • et sundere og friskere udseende med mere karakter
  • opfyldt drømmen om et diskret og naturligt resultat

Hvordan kan man forbedre hudkvaliteten

HA-filler består af vand og hyaluronsyre (HA), som er et sukkermolekyle, som findes naturligt i forskelligt væv hos mennesker og har tre vigtige egenskaber:
  • Fugtgivende. Hyaluronsyre har en høj vandbindende evne, der forbedrer fugtniveauet
  • Giver epidermis (overhuden) fylde. HA i dermis (underhud) giver fylde i de epidermale lag (overhud), og styrker den ekstracellulær matrix og bindevævsceller
  • Styrker kollagenproduktionen. Injektionsproceduren får bindevævscellerne til at omdanne sig til kollagen, hvilket styrker hudkvaliteten.

JUVEDERM –  filler

Hvad er Juvederm

Juvederm – filler er en gel der injiceres under huden med en tynd steril nål. Der er en hudforskønnende behandling bestående hyaluronsyre-gel (et sukkerstof). Juvederm – filler – er en non-permanent filler og er et af verdens mest populære og veldokumenterede brands inden for HA-fillers. Juvederm – filler produceres i flere varianter med hver sin unikke formel. Valg af variant afhænger af hvilke områder, der skal behandles. Juvederm – filler er en gel, der integreres i vævet, hvor den udfylder linjer og rynker, forstærker konturer eller giver en diskret ekstra volumen. Huden vil udglattes og bliver mere spændstig, og du vil opnå et mere frisk og ungdommeligt udtryk med det samme. Vi anvender den patenteret Juvéderm VYCROSS Technology, Juvederm Volbella, Juvéderm Volift, Juvederm Voluma og Juvederm Volux alle med forskellig løftekapacitet/viskositet og hvor din fordel er mindre hævelse lige efter behandlingen, en forbedret glathed og længere holdbarhed. Ligeledes anvendes ”gold standard” HYLACROSS Technology; Juvederm Ultra 3/Juvederm Ultra Smile.
  • Juvederm Volux anvendes til at skulpturerer hage og kæbelinjer. Holdbarhed op til 18-24 måneder.
  • Juvederm Voluma anvendes til give volume til eksempelvis kinder, marionetlinjer. Holdbarhed op til 18 måneder.
  • Juvederm Volift anvendes til eksempelvis læbeforstørrelse og nasolabiale fuger. Holdbarhed op til 15 måneder.
  • Juvederm Volbella anvendes til de fine linjer og rynker eksempelvis ”ryge”- rynker, fine linjer på kinderne og til læbekant. Holdhed op til 12 måneder.
  • Juvederm Ultra 3 og Ultra Smile anvendes til eksempelvis læber. Holdbarhed op til 6-12 måneder.
Juvederm filler er FDA godkendt og opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger. Det æstetiske resultat afhænger dog også af den anvendte teknik, behandlerens erfaring og ikke mindst korrekt valg af produkt. Behandlingerne må kun udføres af autoriseret og certificeret speciallæge eller –sygeplejerske.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan der forekomme reaktioner såsom let rødme, hævelse og ømhed. Dette kan vare i flere dage. I visse tilfælde kan man få blå mærker, som vil aftage i løbet af ca. 8 dage. Læberne hæver forholdsvis meget efter en behandling og derfor kan det være en ide at få lavet læbebehandling op til en weekend. Efter en filler behandlinger frarådes berøring af det behandlede område samt brug af make – up og andre cremer før 12 timer efter behandlingen samt hård fysisk anstrengelse i det første døgns tid. Udsæt ikke behandlet hud for direkte sollys/solarium i to uger efter behandlingen og undgå temperaturer under 0 grader.

Holdbarhed

Du opnår et øjeblikkeligt resultat og du behøver ikke at vente for at få et forfrisket udseende. Hvor længe resultatet holder, afhænger i stor grad af, hvilke områder af ansigtet der injiceres, samt hvilke produkter der anvendes. Veldokumenteret evidens understøtter holdbarheden fra 12 måneder op til 18 måneder. Holdbarheden afhænger desuden af blodcirkulation, kroppens nedbrydningsevne og hvor meget man bevæger de områder, der er injiceret. Erfaringer viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden. Juvederm er udviklet til æstetiske behandlinger i ansigtet, på hals, dekolletage og på hænder og må kun udføres kun af autoriseret og certificeret speciallæge eller -sygeplejerske.

Producent bag Juvederm #1 filler på markedet.

Klinik AYA har valgt at samarbejde med firmaet Allergan, et Amerikansk medicinalfirma som er førende indenfor forskning og udvikling på produkter som bl.a. BOTOX Cosmetic, Vistabel og Juvederm.