Let kemisk peeling inkl. diamantslibning

Et friskere og sundere udseende med en mere ensartet hud

Hvad er diamantslibning

Denne behandling starter altid med diamantslibning af huden, da man derved får du en dybdegående peeling, som fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud. Diamantslibning kaldes også diamantpeeling eller diamant microdermabrasion. Diamantslibning er et 2 i 1 system, hvor en lille diamantplade sliber på huden, hvor der samtidig med et kontrolleret vakuum udføres et stræk på både over- og under hudens celler. Diamantslibningsmaskinen som vi arbejder med på Klinik AYA, har et unikt og meget kraftigt vakuumsystem, som justeres alt efter din hudtype og responeringsgrad. Ligeledes tilpasses slibehovedet, så den matcher præcist din hudtype. Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er tydeligt en renere hud med mindre porer og masser af glød.

Behandlingen er effektiv mod

  • Acne
  • Store porer
  • Rynker og linjer
  • Forhøjet talgproduktion
  • Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress)
  • Uren hud
  • Affaldsstoffer i vævet
  • Forhøjet pigmentering

Hvordan virker diamantslibning

Dette er en meget effektiv behandlingsform hvor, huden bliver stimuleret i de dybere lag samtidig med, at man rent mekanisk får fjernet de øverste lag af døde celler. De fleste hudtyper kan tåle en behandling, men har man fin, tynd og meget sart hud med karsprængninger, skal der tages ekstra højde for det før behandling. Vi anbefaler et behandlingsforløb med 5-6 behandlinger med 2-4 uger mellem hver behandling.

Hvad er let kemisk peeling

Efter slibningen pensles huden med Retinol (A-vitamin) og med C-vitamin. Efter Behandlingen: Post Recovery Cream masseres let ind i huden, efterfulgt af en solbeskyttende creme. Der vil være forbigående rødme og stramhed i huden i 1-2 dage efter behandlingen. Ved nogle behandlinger kan man opleve en mindre afskalning 3-6 dage efter, dette er tegn på, at der har været en positiv påvirkningen af huden i det lidt dybere lag. Efter behandlingen får man mere gavn af sine ansigtsprodukter, da de trænger bedre ind i huden. Passer til alle hudtyper. Klinik AYA sælger pHformula produkter: Post Recovery Cream og EXFO cleanse. Behandlingen kan kombineres med flere af klinikkens øvrige tilbud. Resultat er et friskere og sundere udseende med en mere ensartet hud.